понеділок, 25 листопада 2013 р.

Модуль 2. Рефлексія

      Цей модуль допоміг мені проаналізувати переваги використання методу проектів у навчальному процесі, а саме можливості для навчання. Проекти допомагають залучити учнів до активної діяльності, учень у центрі уваги. Ми можемо змістити акценти із своєї особистості на особистість учня. Проект залучає учня до постійної пошукової діяльності, тим самим стимулює розумову діяльність учня. Цікавим виявилося створення буклету, що було для мене уперше. Є бажання вдосконалення за даним видом діяльності. Вважаю, що таке рекламування буде корисним у співпраці з дітьми.

1 коментар:

  1. Ви абсолютно вірно сказали, що проекти залучають учнів до постійної пошукової діяльності, тим самим стимулюючи розумову діяльність дітей. Але спробуйте писати рефлексію від власного імені: наприклад, почати речення у своєму щоденнику словами: "Я хочу..", “Я визначила для себе...".
    А ще спробуйте більше писати про те, що вас вразило, сподобалося, давалося легко... що здивувало, примусило замислитися, поставити під сумнів, які запитання виникли.
    Спробуйте, у вас вийде!

    ВідповістиВидалити